toggle menu

Telefoonteam

Ook vanavond zit het Telefoonteam weer klaar. Bel tussen 19:30 en 22:00 uur naar 0800-1343 voor al je consumentenkwesties.

De onderwerpen die behandeld zijn:

Vroeg opgestaan voor kortingsactie

Marco de Groot zag op het Sony Playstation Network dat het spel Tekken Tag Tournament 2 tot 23 oktober, 13.00 uur Nederlandse tijd, afgeprijsd zou zijn van 19.99 euro naar 4.99 euro. Marco besloot vroeg op te staan om een PSN Card te halen, zodat hij het spel kon kopen. Toen hij dit om 10.30 uur wilde doen bleek de actie niet meer geldig.

Hij nam contact op met Sony, maar het bedrijf kon niets voor hem betekenen. Totdat wij er achteraan belden. Marco krijgt nu een voucher van twintig euro zodat hij Tekken Tag Tournament 2 voor de originele prijs kan kopen.

Heb jij een medisch implantaat?

Radar is benieuwd naar de ervaringen van mensen met implantaten. Een implantaat is een medisch hulpmiddel dat in je lichaam wordt geplaatst, denk bijvoorbeeld aan een kunstheup, borstimplantaat of bekkenbodemmatje. Wij willen graag weten of mensen tevreden zijn met hun implantaat. Laat het ons weten en vul de vragenlijst in.

Oproep: Mensen met een hond met erfelijke gezondheidsproblemen

Radar zoekt ook mensen die een hond hebben die kampt met erfelijke gezondheidsproblemen. Heb jij zo'n hond? We horen het graag. Vul het formulier in.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant