toggle menu

Telefoonteam

In het Telefoonteam aandacht voor Stichting Allianz Dinplan Dupe, ZZP'ers en Sony Xperia Z.

Allianz

Op 4 november besteedde Radar aandacht aan de Stichting Allianz Dinplan Dupe. Alle leden van deze stichting hebben een woekerpolis bij Allianz. De stichting ontstond vanuit een Lotgenoten-groep op onze website. De Allianz-Lotgenoten hebben de handen ineengeslagen, alleen Alianz werkte niet echt mee.

Wel hebben de leden inmiddels inhoudelijk antwoord gekregen op hun eerste vragen, maar in het antwoord worden ze wederom individueel uitgenodigd voor een gesprek. Allianz wil nog steeds niet met de gehele stichting om de tafel.

De stichting gaat nu met een aantal voorbeeldcases naar het Kifid, zodat niet elke zaak individueel behandeld hoeft te worden. In de tussentijd kunnen gedupeerden zich nog steeds aansluiten bij de stichting.

ZZP'ers

Radar is op zoek naar ZZP’ers of zelfstandig ondernemers die een arbeidsongeschiktheidsverklaring hebben, en die onlangs te maken hebben gehad met een onverwachte premieverhoging.

Heb jij daar ervaring mee? Vul dan hier het formulier in.

Sony Xperia Z

Radar krijgt de nodige signalen binnen over problemen met de Sony Xperia Z. De klachten gaan bijvoorbeeld over een gebarsten scherm of een USB-poort die kapotgaat en waardoor je je telefoon niet meer kan opladen.

Heb jij je Sony Xperia Z op een normale manier gebruikt, maar vertoont je telefoon toch gebreken? Vul dan hier het formulier in.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant