Telefoonteam

Ook vanavond zit Jeroen met zijn Telefoonteam weer klaar om je consumentenkwesties te inventariseren. Vanavond in het telefoonteam:

Claimgroep bekkenbodemmatjes

December vorig jaar besteedden we aandacht aan de problematiek rondom bekkenbodemmatjes. Veel vrouwen hebben na een operatie zo'n inwendig 'matje' gekregen om verzakkingen in het bekkenbodemgebied te voorkomen. Vaak leidde dat echter vooral tot een leven vol pijn. 

Sindsdien is er veel gebeurd. Rian en Leo Vroegop hebben besloten een schadeclaim in te dienen. Mede via Radar zijn daar inmiddels zo'n 200 vrouwen bij aangehaakt. Deze groep bereidt nu een massaclaim voor tegen verschillende fabrikanten van zulke matjes samen met advocaat Van der Goen. Vier verzekeraars hebben zich daar al bij aangesloten: Achmea, Arag, DAS en SUR.

Gedupeerden kunnen zich aanmelden via deze link.

Editie Enigma

Op 30 september bespraken we de sluwe verkooppraktijken van het puzzeltijdschrift Editie Enigma.

Veel mensen kwamen plotseling vast te zitten aan een duur halfjaarabonnement. Editie Enigma is met een voorstel gekomen. Mensen die vóór 25 oktober gereclameerd hebben, die kunnen de helft van het abonnementsgeld terugkrijgen. Dat moeten ze echter dan voor 15 november laten weten. En ze kunnen dan verder niks meer van Editie Enigma vorderen. 

Voor de duidelijkheid: wat Editie Enigma doet is in strijd met de Wet Van Dam. Voor wie nog helemaal niks niet betaald heeft, geldt nog steeds het advies van de Consumentenbond om dat ook vooral niet te doen. Of je nu al betaald hebt of niet: voor beide gevallen heeft de Consumentenbond een voorbeeldbrief 

Oproep Mobiel bereik

Radar is benieuwd naar het bereik met je mobiele telefoon. Ondervind je weleens problemen met bellen, sms'en of internetten? We horen het graag.

Vul het formulier in.

Ook interessant