toggle menu

Telefoonteam

Ook vanavond zit Jeroen met zijn Telefoonteam weer klaar om je consumentenkwesties te inventariseren. 

Wil je een consumentenkwestie melden? Bel tussen 20:00 en 22.00 uur de Radarlijn: 0800 - 1343. Of gebruik ons contactformulier.

Vanavond onder andere:

Gazelle E-bike

Vorige week werden de problemen omtrent de elektrische fietsen van Gazelle besproken. Verschillende gedupeerden kwamen aan het woord, en de directeur van Gazelle reageerde in de studio.  

Ook na de uitzending bleven de klachten binnenstromen. Net als bij de gedupeerden in de uitzending ging het bij veel mensen om een elektrische fiets van rond de tweeduizend euro waar vanaf het begin problemen mee waren en waarbij reparaties aan de fiets niet of nauwelijks effect hadden. 

Gazelle laat weten dat er extra mensen ingehuurd zijn om de klachten op te lossen. Ook is een speciaal e-mailadres geopend: [email protected]

Het bedrijf is ook per briefpost bereikbaar: 

Koninklijke Gazelle NV

t.a.v. de Service-afdeling

Postbus 1 6950 AA Dieren

ZZP Zorg

Stichting ZZP Nederland krijgt veel meldingen van ZZP'ers in de zorg die van de Belastingdienst niet meer de door hen benodigde VAR-verklaring krijgen.  Dit heeft grote gevolgen omdat ze dan niet meer kunnen werken voor verschillende opdrachtgevers en dus noodgedwongen thuis moeten zitten. Hiervoor is ZZP Nederland een petitie gestart.

Oproep: AOW-leeftijd AOV ZZP’ers aanpassen

Veel mensen die een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben afgesloten tot hun 65ste levensjaar, krijgen nu van hun verzekeraar de vraag of zij de looptijd van de polis willen verlengen tot aan hun 67ste. 

Maar er zijn mensen die nu al arbeidsongeschikt zijn en weten dat dit blijvend is.  Zij krijgen niet de mogelijkheid de polis te verlengen en komen straks met een inkomensgat te zitten. 

Zit je ook in deze situatie, vul dan het formulier in.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant