Tv-uitzending 18-11-2019

Nederlanders hebben massaal laten weten aan welke reclame ze zich blauw ergeren. De genomineerden voor de Loden Leeuw 2019 worden bekendgemaakt. En: het kan een van de meest energiezuinige systemen zijn om je huis te verwarmen, een warmtenet met warmte-koudeopslag. Sommige gebruikers klagen echter over matige verwarming en maandelijkse kosten die veel hoger zijn dan wanneer je een gasaansluiting had gehad. 

Bekendmaking genomineerden Loden Leeuw 2019

Het is weer die tijd van het jaar. Nederlanders hebben massaal laten weten aan welke reclame ze zich helemaal blauw ergeren. En ook welke bekende Nederlander in een reclame het bloed onder hun nagels vandaan haalt. Maandag in Radar: De bekendmaking van de genomineerden voor de Loden Leeuw 2019. 

Maandlasten warmte-koudesysteem extreem hoog

Het kan een van de meest energiezuinige systemen zijn om je huis te verwarmen, een warmtenet met warmte-koudeopslag. Je bent van het gas af en dus duurzaam bezig. Sommige gebruikers klagen echter over matige verwarming en maandelijkse kosten die veel hoger zijn dan wanneer je een gasaansluiting had gehad, ook al staat in de wet dat je 'niet meer dan anders' zou moeten betalen. Sommige mensen zitten met een extra trui en een dekentje op de bank vanwege energiearmoede. Hoe zijn deze problemen ontstaan en wat kan er aan gedaan worden?

Fragmenten