Tv-uitzending 8 november 2021

De stembussen worden geopend! Voor wie kun je dit jaar je stem uitbrengen voor het gevreesde beeldje van Radar, de Loden Leeuw? Ook: Fons komt een studentenhuis te hulp die van MediaMarkt geen gehoor krijgt. Meer over de uitzending volgt.

Bekendmaking genomineerden Loden Leeuw 2021

Nederland kan weer gaan stemmen voor de Loden Leeuw 2021, want de genomineerden zijn bekend. De afgelopen weken stroomden de reacties binnen. Dus wie zijn de drie genomineerden voor de meest irritante reclame? En welke drie BN’ers gaan de komende weken nagelbijtend tegemoet omdat ze zijn genomineerd voor meest irritante BN’er in een reclame?

In onze nieuwe categorie, meest irritante influencer die reclame maakt op social media, zijn maar liefst tien genomineerden. Dus influencers, zet je schrap. Maandag worden de genomineerden bekendgemaakt. De uitreiking van de gevreesde Loden Leeuw is 22 november.

Radar Checkt! Studentes hangen vuile was MediaMarkt buiten

De tijd dat studenten elk weekend met een grote tas vol vuile was huiswaarts keerden is al lang voorbij. Een beetje studentenhuis heeft tegenwoordig een wasmachine, gekocht dan wel geleased. Zo ook in het Utrechtse studentenhuis Huize Leo. Maar er is één probleem: hij wast niet.

In huize Leo (vijf studentes en een poes) zitten de dames al zes weken zonder een werkend apparaat, want de reparatieservice van de MediaMarkt laat op zich wachten. De wasserette spint garen bij de dames en ondanks dat ze zeker 25 keer met de klantenservice van de MediaMarkt hebben gebeld, is er nog steeds geen oplossing.

Eerder dit jaar trok Fons al aan de spreekwoordelijke bel bij de MediaMarkt: toen beloofden ze beterschap. Maar daar merken de Utrechtse dames helemaal niets van. Tijd voor Fons om de dames te hulp te schieten. 
En Fons gaat verhaal halen bij een schildersbedrijf. Nadat ze hun werkzaamheden hebben gedaan sturen ze een factuur die twee keer hoger is dan de offerte. Terwijl dat helemaal niet mag. Gaan ze het rechtzetten? 

Fragmenten