toggle menu

Uitzending 16-11-2015

Als je naar een ziekenhuis gaat waar jouw verzekeraar geen contract mee heeft afgesloten, dan moet je een eigen bijdrage betalen. Maar wat als je deze kosten niet kunt betalen? De zorgverzekeringswet stelt dat een verzekeraar patiënten niet in hun keuze voor een ziekenhuis mogen belemmeren. Maar wanneer is hier sprake van en hoe wordt dat bepaald? Elektrische fietsen zijn handig als je ondersteuning nodig hebt bij het fietsen, maar dan moet de accu wel doen wat de fabrikant belooft. Hoe lang moet een gemiddelde accu eigenlijk meegaan? Radar zoekt het uit.

Als je naar een ziekenhuis gaat waar jouw verzekeraar geen contract mee heeft afgesloten, dan moet je een eigen bijdrage betalen. Maar wat als je deze kosten niet kunt betalen? De zorgverzekeringswet stelt dat een verzekeraar patiënten niet in hun keuze voor een ziekenhuis mogen belemmeren. Maar wanneer is hier sprake van en hoe wordt dat bepaald?

Elektrische fietsen zijn handig als je ondersteuning nodig hebt bij het fietsen, maar dan moet de accu wel doen wat de fabrikant belooft. Hoe lang moet een gemiddelde accu eigenlijk meegaan? Radar zoekt het uit.

Fragmenten