toggle menu

Uitzending 18-01-2016

Als zelfstandig ondernemer kun je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Maar verzekeraars gebruiken allerlei niet relevante bezoeken aan huisartsen of specialisten als reden om niet uit te keren wanneer daar om gevraagd wordt. Je cv-ketel, gasleidingen en al je elektrische bedrading; als het eenmaal functioneert, kijk je er vaak niet meer naar om. Maar hoe veilig zijn deze installaties? En waarom is een goed onderhouden cv-ketel soms toch gevaarlijk? Radar bespreekt het nut van een APK voor woningen.

Als zelfstandig ondernemer kun je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Maar verzekeraars gebruiken allerlei niet relevante bezoeken aan huisartsen of specialisten als reden om niet uit te keren wanneer daar om gevraagd wordt.

Je cv-ketel, gasleidingen en al je elektrische bedrading; als het eenmaal functioneert, kijk je er vaak niet meer naar om. Maar hoe veilig zijn deze installaties? En waarom is een goed onderhouden cv-ketel soms toch gevaarlijk? Radar bespreekt het nut van een APK voor woningen.

Fragmenten