Uitzending 22-09-2008

Het milieu gaat mensen aan het hart en dus nemen we groene stroom af. Maar is al die stroom wel zo groen? En als dat niet zo is, hoe komt de consument dan aan het idee dat dit wel zo zou zijn? Nu de vakantie weer voorbij is, heeft Radar de balans opgemaakt wat betreft pechdiensten. We schakelden ons testpanel in om te zien welke pechdienst het beste scoort. Route Mobiel is een van de diensten die onder de loep genomen wordt. Kan Route Mobiel aan de verwachtingen voldoen? Als je een treinkaartje koopt op het station, verwacht je dat je de snelste en goedkoopste route krijgt voorgeschoteld. Dat is echter niet altijd zo.

Het milieu gaat mensen aan het hart en dus nemen we groene stroom af. Maar is al die stroom wel zo groen? En als dat niet zo is, hoe komt de consument dan aan het idee dat dit wel zo zou zijn? 

Nu de vakantie weer voorbij is, heeft Radar de balans opgemaakt wat betreft pechdiensten. We schakelden ons testpanel in om te zien welke pechdienst het beste scoort. Route Mobiel is een van de diensten die onder de loep genomen wordt. Kan Route Mobiel aan de verwachtingen voldoen? 

Als je een treinkaartje koopt op het station, verwacht je dat je de snelste en goedkoopste route krijgt voorgeschoteld. Dat is echter niet altijd zo.

Fragmenten