toggle menu

Loden Leeuw 2018: stem nu!

Wat is de meest irritante reclame van 2018? En welke reclamemakende bekende Nederlander (BN'er) wekt de meeste ergernis op? Laat het weten door hieronder je stemmen uit te brengen, en bepaal mee wie dit jaar aan de haal gaat met de Loden Leeuw! Oh ja, en zelf maak je hiermee ook nog eens kans op een van de drie bluetoothspeakers die we verloten onder alle stemmers! In de uitzending van maandag 17 december maken we de winnaars bekend.

Hoe het werkt: kies een van de drie reclames (stap 1) en een van de drie BN'ers (stap 2), vul je naam en e-mailadres in en verstuur je stem (stap 3).

Waarom we je gegevens nodig hebben: we vragen je naam en e-mailadres om contact met je op te kunnen nemen in het geval dat je een prijs wint. Na afloop van de verkiezing en de prijsuitreiking verwijderen wij je gegevens weer. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Let op: gebruikt u Internet Explorer? Dan werkt de stemmodule waarschijnlijk niet. Op Windows kunt u gebruikmaken van een alternatieve browser, zoals Mozilla Firefox, Google Chrome of Microsoft Edge. U kunt ook proberen op een ander apparaat, zoals uw telefoon of tablet te stemmen.

Inschrijf formulier

Meest irritante reclame
 • ASR
  ASR

  ASR

 • Becam
  Becam

  Becam

 • KPN
  KPN

  KPN

Meest irritante BN'er
Inzenden