Heb jij als zzp'er ervaring met het aanvragen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Heb jij als zzp'er ervaring met het aanvragen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Arbeidsongeschiktheid, daar wil je als ondernemer niet over nadenken. Er is geen financieel vangnet van de overheid als je als zzp'er arbeidsongeschikt raakt. Om je inkomen toch te beschermen, als je bijvoorbeeld ziek wordt of een ongeval krijgt, kun je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten.

Ben jij zzp'er en heb je moeite om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te krijgen? Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaring.

We vragen je contactgegevens om je persoonlijk te kunnen bereiken voor eventuele vervolgvragen naar aanleiding van je inzending. De inhoudelijke vragen stellen we om inzicht te krijgen in jouw situatie rond dit onderwerp. Je gegevens komen terecht bij de redactie van het AVROTROS-programma Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Let op: je moet de privacyvoorwaarden accepteren door een vinkje te zetten onderaan het formulier. Anders wordt je inzending niet verzonden.

Formulier

Meer over:

Ook interessant