toggle menu

Heb jij een hond met een korte snuit?

Heb jij een hond met een korte snuit?

Minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) komt met nieuwe dierenwelzijnscriteria voor hondenfokkerijen.

Op basis van deze criteria, opgesteld door de Universiteit Utrecht, kunnen inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming, vaststellen of een hond gezond is en geschikt is voor de fok of niet.

Radar zoekt een hondeneigenaar die het interessant vindt om zijn hond te laten bekijken door de onderzoekers van de Universiteit Utrecht.

Dus heb jij een Buldog, Cavelier King Charles Spaniël of een Mopshond en lukt het je om op donderdagmiddag 28 maart, om 14:00 uur in Utrecht te zijn voor televisieopnames?

Dan komen we graag met je in contact.

We vragen je naam en e-mail om je eventueel meer vragen te stellen naar aanleiding van je inzending. Je naam kan ook fictief zijn en wordt bij het artikel vermeld. De inhoudelijke vragen stellen we om inzicht te krijgen in jouw situatie aangaande dit onderwerp. De foto wordt gebruikt om een beeld van de situatie te krijgen en kan met jouw toestemming in het artikel worden verwerkt. Je gegevens komen terecht bij de redactie van Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Formulier

Meer over:

Ook interessant