Heb jij ervaring met een Wmo-aanvraag?

Heb jij ervaring met een Wmo-aanvraag?

Je kunt een beroep doen op de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) wanneer je hulp en ondersteuning nodig hebt om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Het gaat dan bijvoorbeeld om aanpassingen in huis of vervoer met een taxibus. De gemeente voert deze wet uit en Radar is benieuwd naar jouw ervaring hiermee.

update 17 feb 2022, 15:48 uur
Je kunt niet meer reageren op deze oproep

Reacties op deze oproep zijn verwerkt in de tv-uitzending van 19 april 2021 over problemen met Wmo. Je kunt er nu niet meer op reageren.  

We vragen je contactgegevens en woonplaats om je persoonlijk te kunnen bereiken voor eventuele vervolgvragen naar aanleiding van je inzending. De inhoudelijke vragen stellen we om inzicht te krijgen in jouw situatie rond dit onderwerp. Je leeftijd vragen we om inzicht te krijgen in welke leeftijdsgroepen hiermee te maken hebben. Je gegevens komen terecht bij de redactie van het AVROTROS-programma Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Let op: je moet de privacyvoorwaarden accepteren door een vinkje te zetten onderaan het formulier. Anders wordt je inzending niet verzonden.

Ook interessant