Heb jij geïnvesteerd in cryptomunten?

Heb jij geïnvesteerd in cryptomunten?

Je ziet ze steeds vaker: reclames voor cryptomunten. Op NS-stations, in bushokjes en trams verschijnen advertenties die gouden bergen beloven. Ook steeds meer voetbalclubs gaan in zee met crypto-bedrijven. Heb jij na het zien van zo'n reclamecampagne geïnvesteerd in een cryptomunt? Dan zijn benieuwd naar je ervaring en komen graag met je in contact.

update 6 apr 2022, 14:40 uur

Het is niet meer mogelijk om te reageren op deze oproep. Houd onze tv-uitzendingen in de gaten voor meer informatie over dit onderwerp!

We vragen je contactgegevens en woonplaats om je persoonlijk te kunnen bereiken voor eventuele vervolgvragen naar aanleiding van je inzending. De inhoudelijke vragen stellen we om inzicht te krijgen in jouw situatie rond dit onderwerp. Je leeftijd vragen we om inzicht te krijgen in welke leeftijdsgroepen hiermee te maken hebben. Je gegevens komen terecht bij de redactie van het AVROTROS-programma Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Let op: je moet de privacyvoorwaarden accepteren door een vinkje te zetten onderaan het formulier. Anders wordt je inzending niet verzonden.

Ook interessant