toggle menu

Heb jij weleens een soa-zelftest gedaan?

Heb jij weleens een soa-zelftest gedaan?

We doen steeds vaker gezondheidstesten zelf. Zeker wanneer je bang bent dat je een seksueel overdraagbare aandoening (soa) hebt opgelopen, kan het aantrekkelijk zijn om zo’n test in de volledige anonimiteit van je huis te doen. Maar zijn de uitslagen van die online zelf-testen wel betrouwbaar? Radar is op zoek naar de ervaringen van consumenten.

Vind je het belangrijk om anderen te waarschuwen maar wil je jouw verhaal niet herkenbaar delen? Dan is er ook de mogelijkheid om jouw ervaring geanonimiseerd te delen. Wel vragen we je om contactgevens bij ons achter te laten zodat de redactie contact met je op kan nemen. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw informatie om. 

We vragen je naam, e-mail, telefoonnummer om je persoonlijk te kunnen bereiken naar aanleiding van je inzending. Het invullen van die gegevens is niet verplicht. De inhoudelijke vragen stellen we om inzicht te krijgen in jouw situatie aangaande dit onderwerp. Je gegevens komen terecht bij de redactie van Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Formulier
Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Meer over:

Ook interessant