toggle menu

In financiële problemen door voorlopige aanslag inkomstenbelasting?

In financiële problemen door voorlopige aanslag inkomstenbelasting?

Steeds vaker stuurt de Belastingdienst belastingplichtigen een voorlopige aanslag inkomstenbelasting. Met deze voorlopige aanslag draag je belasting gedurende het jaar af, in plaats van achteraf met de definitieve aanslag. Ben jij door zo'n voorlopige aanslag in financiële problemen gekomen? Laat het Radar weten.

Werknemers in loondienst of uitkeringsgerechtigden dragen de inkomstenbelasting óók gedurende het jaar af, zo is de redenatie. Maar wie voor het eerst geconfronteerd wordt met de voorlopige aanslag, komt in dat jaar wel met een dubbele belastingdruk te zitten. Heb jij een voorlopige aanslag inkomstenbelasting gekregen en ben je daardoor in de financiële problemen gekomen? Vul dit formulier in.

We vragen je naam, e-mailadres en telefoonnummer om je persoonlijk te kunnen bereiken naar aanleiding van je inzending. De inhoudelijke vragen stellen we om inzicht te krijgen in jouw situatie aangaande dit onderwerp. Je gegevens komen terecht bij de redactie van Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Formulier
Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Ook interessant