Je huis verduurzamen: wat is jouw plan of jouw ervaring?

Je huis verduurzamen: wat is jouw plan of jouw ervaring?

Met die hoge gasprijzen van nu willen we allemaal graag iets aan ons gasverbruik gaan doen, maar hoe pak je dat aan? Daar gaat Radar bij helpen. Daarom willen we weten tegen welke problemen jij aanloopt bij het verduurzamen van je huis, of je plannen daarvoor. Of misschien heb je al wel een oplossing gevonden?

Voor een nieuw programma dat we gaan maken voor NPO Start zijn we op zoek naar mensen die hun huis willen verduurzamen, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Bijvoorbeeld omdat hun budget niet zo groot is of omdat hun huis er niet geschikt voor lijkt.

Maar we zoeken ook mensen die al aan de slag zijn gegaan met hun huis. Wat ging er goed toen je je huis verduurzaamde? Maar ook: wat ging er fout? Wat heeft het je gekost, en wat heeft het opgeleverd? 

Heb je zelf iets verzonnen wat geweldig werkt? Of ben je toevallig gestuit op een fantastische innovatie, en heb je die kunnen toepassen? Wij horen het graag, zodat jouw ervaringen ook andere mensen kunnen helpen. 

We vragen je contactgegevens en woonplaats om je persoonlijk te kunnen bereiken voor eventuele vervolgvragen naar aanleiding van je inzending. De inhoudelijke vragen stellen we om inzicht te krijgen in jouw situatie rond dit onderwerp. Je leeftijd vragen we om inzicht te krijgen in welke leeftijdsgroepen hiermee te maken hebben. Je gegevens komen terecht bij de redactie van het AVROTROS-programma Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Let op: je moet de privacyvoorwaarden accepteren door een vinkje te zetten onderaan het formulier. Anders wordt je inzending niet verzonden.

Formulier
  • Als je hebt gekozen: Ik wil mijn huis op korte termijn verduurzamen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen
  • Als je hebt gekozen: Ik ben op dit moment bezig met het verduurzamen van mijn huis
  • Als je hebt gekozen: Ik heb iets verzonnen om mijn huis te verduurzamen of ik heb een innovatie in verduurzaming kunnen toepassen in mijn huis
  • Als je hebt gekozen: Anders (in beschrijving)

Meer over:

Ook interessant