Maak jij wel eens gebruik van taxidienst Valys? Vertel ons jouw verhaal

Maak jij wel eens gebruik van taxidienst Valys? Vertel ons jouw verhaal

Naar familie, vrienden, een dagje uit of een afspraak bij het ziekenhuis. Taxidienst van Valys is er speciaal voor mensen met een mobiliteitsbeperking die niet met het reguliere openbaar vervoer het land kunnen doorkruisen. Wat is jouw ervaring met deze vervoerder? Deel je verhaal via onderstaand formulier. Ben je bestuurder? Laat het ons dan ook weten, we komen graag met je in contact.

We vragen je contactgegevens en woonplaats om je persoonlijk te kunnen bereiken voor eventuele vervolgvragen naar aanleiding van je inzending. De inhoudelijke vragen stellen we om inzicht te krijgen in jouw situatie rond dit onderwerp. Je leeftijd vragen we om inzicht te krijgen in welke leeftijdsgroepen hiermee te maken hebben. Je gegevens komen terecht bij de redactie van het AVROTROS-programma Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Let op: je moet de privacyvoorwaarden accepteren door een vinkje te zetten onderaan het formulier. Anders wordt je inzending niet verzonden.

Formulier

Ook interessant