toggle menu

Risico-opslag Nationale-Nederlanden

Risico-opslag Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden beloofde de risico-opslag op de hypotheekrente te verlagen, maar komt deze belofte niet na. Heb jij een hypotheek bij Nationale-Nederlanden en heb jij hiermee te maken? Laat het Radar weten.

In mei 2018 heeft Nationale-Nederlanden groots aangekondigd de risico-opslag vanaf eind 2018 te verlagen op de hypotheekrente. Dit geldt voor mensen die hun NN-hypotheek gedeeltelijk hebben afgelost en/of waarvan de waarde van het huis hoger is dan de hypotheekschuld.

Nu blijkt dat Nationale-Nederlanden deze belofte niet waarmaakt. De hypotheekverstrekker hoopt nu in het tweede kwartaal van 2019 de hypotheekrente voor deze klanten wel te kunnen verlagen.

Ben jij een van deze klanten met een hypotheek bij Nationale-Nederlanden, die deze gedeeltelijk heeft afgelost en/of waarvan de waarde van het huis hoger is dan de hypotheekschuld? Vul dan dit formulier in.

We vragen je naam, e-mailadres en telefoonnummer om je persoonlijk te kunnen bereiken naar aanleiding van je inzending. Je gegevens komen terecht bij de redactie van Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Formulier

Ook interessant