toggle menu

Taxi voor ziekenvervoer te laat?

Taxi voor ziekenvervoer te laat?

Wie ziek is en naar het ziekenhuis moet kan in sommige gevallen gebruik maken van een taxi, die betaald wordt door de zorgverzekering. Met die taxi's zijn regelmatig problemen blijkt uit meldingen van gedupeerden.

Wij zijn op zoek naar ervaringen van mensen die met regelmaat een taxi gebruiken om naar hun behandelcentrum gaan, maar die daarbij problemen ervaren. Is de taxi bijvoorbeeld regelmatig te laat, rijdt de taxi ver om of reizen er nog allerlei andere mensen mee, waardoor de rit vertraagd is, dan horen we dat graag van je.

We vragen je naam, e-mail en telefoonnummer om je persoonlijk te kunnen bereiken naar aanleiding van je inzending. We vragen je zorgverzekeraar om te kunnen inventariseren hoe verzekeraars hiermee omgaan. De inhoudelijke vragen stellen we om inzicht te krijgen in jouw situatie aangaande dit onderwerp. Je gegevens komen terecht bij de redactie van Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Formulier

Ook interessant