Help mee om de beste slimme weegschaal te vinden

Help mee om de beste slimme weegschaal te vinden

December staat weer voor de deur! De maand waarin we allemaal net iets te veel pepernoten, oliebollen en gourmethapjes eten. Traditiegetrouw gaan we in januari weer gezonder leven en stappen we maar weer eens op onze weegschaal. Tegenwoordig geeft die niet alleen meer aan hoeveel je weegt. De zogenaamde ‘slimme weegschalen’ komen met apps en vertellen je BMI, vetpercentage én echte leeftijd. 

Lijkt het jou, alleen of met je gezin, leuk om mee te werken aan ons onderzoek wat de beste slimme weegschaal is en ben je in december beschikbaar om mee te werken aan onze televisieopnames? Geef je dan nu op!

De inhoudelijke vragen stellen we om inzicht te krijgen in jouw situatie rond dit onderwerp. Je gegevens komen terecht bij de redactie van het AVROTROS-programma Radar en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Let op: je moet de privacyvoorwaarden accepteren door een vinkje te zetten onderaan het formulier. Anders wordt je inzending niet verzonden.

Formulier
  • In januari wil ik...

Ook interessant