Wat wil jij weten over het herkennen van betrouwbare crypto-investeringen?

Wat wil jij weten over het herkennen van betrouwbare crypto-investeringen?

De wereld van cryptomunten is volatiel en lastig te begrijpen. Als je een beginnende investeerder bent in cryptovaluta of overweegt in te stappen, dan kun je wel wat handvaten gebruiken. Zeker als het gaat om nieuwere cryptoprojecten dan de bekendste namen zoals Bitcoin, Ethereum en Tether. Hoe onderscheid je een betrouwbare munt nu van zwendel of een pump and dump-scheme? Vanavond om 21.12 uur beantwoordt een crypto-expert live vragen over dit onderwerp op de Instagram-pagina van Radar. Wat wil jij weten? Stel hem hieronder jouw vraag! 

Nederland kent geen regels voor cryptoreclames. Als je reclame wilt maken voor andere financiële producten ben je aan allerlei wetten gebonden, maar voor crypto bestaan die nog niet. Bedenk daarbij op dat de helft van alle cryptobezitters pas in 2021 voor het eerst investeerde. Er zijn dus veel mensen die nog maar kort ervaring hebben met crypto - en zij horen verkooppraatjes die nauwelijks zijn gecontroleerd. 

update 12 apr 2022, 7:57 uur

Je kunt niet meer reageren via deze oproep. De livestream is geweest en cryptojournalist Aäron Loupatty heeft zo veel mogelijk vragen beantwoord: 

Ook interessant