toggle menu

Medicijnquotum - reactie UCB Pharma B.V.

Medicijnquotum - reactie UCB Pharma B.V.

Radar heeft UCB Pharma B.V. om een reactie gevraagd op het item over het medicijnquotum van 18 maart 2019. Het antwoord van UCB is hier te lezen.

'UCB kan bevestigen dat er geen productieproblemen zijn voor Vimpat (lacosamide) formuleringen. Ook is er geen leveringsprobleem.  

UCB doet er alles aan om er voor te zorgen dat patiënten toegang hebben tot onze geneesmiddelen. 

Wij stellen de vraag naar onze geneesmiddelen op een continue basis vast. Tevens evalueren wij de  behoefte van patiënten en beroepsbeoefenaren en leveren wij onze geneesmiddelen dienovereenkomstig.Daarnaast proberen wij er voor te zorgen voldoende hoeveelheden van onze geneesmiddelen op voorraad te hebben om eventuele onvoorziene pieken in de vraag te beheren

Indien een patiënt of apotheker onverhoopt een probleem ondervindt bij het verkrijgen van één van onze geneesmiddelen heeft UCB een procedure die er voor zorgt snel te kunnen voldoen aan de dringende vraag van de patiënt. 

Iedere patiënt, apotheker of zorgverlener die problemen ondervindt bij het verkrijgen van één van onze geneesmiddelen kan contact opnemen met UCBCares Nederland; 076 573 1130; UCBCares.NL[at]ucb[dot]com'

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant