toggle menu

Misleidende vakantiefoto's - reactie TicketSpy

Misleidende vakantiefoto's - reactie TicketSpy

Hieronder lees je de reactie van TicketSpy op het onderwerp van Radar (17-04-2017) over misleidende vakantiefoto's op Facebook.

'We twijfelen niet aan hetgeen uw redactie heeft aangetroffen op onze social media pagina. Jaarlijks delen we met onze volgers vele duizenden reisaanbiedingen die wij handmatig hebben gevonden. Eén of meerdere sfeer bepalende foto's maken hier altijd deel van uit.

Ons jonge enthousiaste team van medewerkers kan fouten hebben gemaakt door af en toe niet de juist matchende foto in te zetten. Wij kunnen u verzekeren dat hierbij geen sprake is van enige opzet. Ons enige doel is om aanbiedingen te tonen waarmee geld bespaard kan worden. Dit telkens in het voordeel van iedereen die onze website en Facebook pagina graag bezoekt. Desondanks bieden we voor deze gemaakte fouten onze welgemeende excuses aan.

Tegelijkertijd willen wij u meedelen dat de redactie van TicketSpy vanaf nu de instructie heeft gekregen om nog kritischer met het beeldmateriaal om te gaan. Wij staan tevens volledig open om adviezen van de marketing deskundige ter verbetering in onze werkwijze door te voeren.'

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant