Rauwe diervoeding - reactie Mulder Diervoeding

Rauwe diervoeding - reactie Mulder Diervoeding

Hieronder lees je de reactie van Mulder Diervoeding op de uitzending van Radar (03-09-2018) over rauwe diervoeding.

Als producent van diervoeding zijn wij iedere dag bezig met het inkopen en verwerken van onbewerkte natuurlijke grondstoffen. Daarvoor hebben wij een vast netwerk van toeleveranciers en leggen wij ons als producent hoge eisen op als het gaat om de voedselveiligheid. Om dat te kunnen borgen maken wij o.a. afspraken met onze toeleveranciers, beschikken wij over een gecontroleerde productieomgeving en laten wij onze producten regelmatig analyseren. Wat u in uw schrijven aangeeft, hebben wij niet eerder geconstateerd.

 

Op moment van schrijven zijn de definitieve gevalideerde resultaten van uw onderzoek nog niet bekend. Daar kunnen wij nu dan ook geen inhoudelijke reactie op geven. Desalniettemin nemen wij uw schrijven uiterst serieus en vinden wij het van belang om meer duidelijkheid te krijgen. Wij ontvangen van Radar dan ook graag de definitieve resultaten van het onderzoek, samen met alle informatie van de verpakking van het onderzochte product. Met die informatie kunnen wij veel beter en sneller achterhalen welke grondstoffen zijn gebruikt en van welke leverancier deze afkomstig zijn.

 

Ondertussen hebben we zelf ook meerdere monsters in onderzoek om deze te laten testen op het schildklierhormoon. Op basis van die uitkomsten zullen wij indien nodig verdere actie ondernemen.

Ook interessant