toggle menu

Reactie: ResQMe

Naar aanleiding van onze veiligheidshamer-test heeft Sander Rousse van ResQMe de onderstaande reactie gegeven.

Na het zien van de uitzending willen wij graag laten weten dat wij de opbergplek van het veiligheidsproduct een zéér cruciaal deel van de oplossing vinden. ResQMe wordt gedragen aan de autosleutel of gemonteerd aan de zonneklep, dit met als reden dat het de breikbaarheid in alle omstandigheden vergroot. Indien de auto op de zijkant, of erger nog op de kop, ligt is het nagenoeg onmogelijk om hamers en dergelijke te bereiken. Deze laatste worden immers in bijna alle gevallen lager gemonteerd dan de stoel. Producten zonder bevestigingsmogelijkheden zien wij zelfs als gevaarlijk.

Het intuïtief zoeken en vinden van uw veiligheidshamer in een noodsituatie is erg lastig. Met ResQMe aan uw contactsleutel is het eenvoudig omdat u

deze handeling dagelijks verricht.

Het is jammer dat tijdens de test een testpersoon ons product achterstevoren gebruikte, wij zullen in de gebruiksaanwijzing daar extra aandacht aan geven.

Indien ResQMe goed op het raam gezet wordt zal het direct werken, indien het in paniek de 1ste keer niet lukt is er geen nood, ResQMe is direct weer bruikbaar.

Voor een ieder die graag wil meer wil weten over hoe te ontsnappen uit de auto verwijzen wij naar onze website waarop een instructie video staat.

Wij willen Radar nogmaals bedanken voor het onder de aandacht brengen van de problematiek.

Ook interessant