toggle menu

Reactie Rineke van den Berg

Mijn naam is Rineke van den Berg. Reeds twee jaar ben ik werkzaam als complementair therapeut. Daarbij ben ik reeds lange tijd werkzaam als schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in huidproblemen. In het kader hiervan heb ik de HBO-opleidingen voor schoonheidsspecialiste en complementair therapeut gevolgd.

Ik geef onder meer lezingen over de alternatieve geneeswijzen, welke naast de reguliere kunnen worden toegepast. Daarbij verzorg ik ook lezingen over cosmetica.

Steeds meer mensen komen tot het inzicht dat alternatieve geneeswijzen, naast de reguliere geneeswijzen, van groot belang kunnen zijn. De zwarte zalf is e?e?n van de producten waar ik lezingen over verzorg.

Tot mijn verbazing ben ik in het kader van voornoemde werkzaamheden op 31 augustus jl. aangehouden. Kort na mijn aanhouding, ben ik gelukkig weer vrij gelaten.

Ik zet mij in en zal mij blijven inzetten voor de bekendheid van alternatieve geneeswijzen, welke complementair kunnen zijn aan de reguliere geneeswijzen.

Met klem wil ik benadrukken, dat ik nooit enig middel heb willen adviseren dat schadelijke gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Eventuele schadelijke gevolgen van het gebruik van de zwarte zalf, waaraan ik tijdens mijn lezingen refereer, zijn mij uit eerdere ervaringen van gebruikers van deze zwarte zalf niet bekend.

Gerelateerd

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant