toggle menu

Reactie: Transavia

Naar aanleiding van de uitzending van Radar over het doorverkopen van je vliegticket, op maandag 8 februari, heeft vliegmaatschappij Transavia de onderstaande reactie gegeven.

'Bij Transavia is het altijd mogelijk om tot 2 uur voor vertrek van de vlucht de naam op een ticket te wijzigen. Dat zijn wij niet verplicht, maar past bij onze service. We houden de basisprijs zo laag mogelijk en bieden we de klant de keuze om te kiezen voor extra opties.

Reizigers kunnen tijdens het boeken zelf kiezen of ze extra flexibiliteit willen. Boeken reizigers het Max-pakket, dan is een naamswijziging gratis. Reizigers die hebben gekozen voor een Basic- of een Plus-pakket betalen €50,- voor een naamswijziging.'

Vraag van Radar: Stel dat ik in augustus een vliegticket bij Transavia koop voor 250 euro, voor een reis in december. In november wil ik mijn reis laten overnemen door een ander. Op dat moment kost een ticket bij Transavia 400 euro. Betaal ik dan alleen de wijzigingskosten van (eventueel) 50 euro of betaal ik dan ook het verschil in ticketkosten?

Antwoord Transavia: 'U betaalt dan ook het verschil in ticketprijs.'

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant