toggle menu

Reisverzekering keert weinig uit - reactie Centraal Beheer

Reisverzekering keert weinig uit - reactie Centraal Beheer

Naar aanleiding van ons item over reisverzekeringen waarbij je weinig krijgt uitgekeerd, op 26 maart 2018, heeft verzekeraar Centraal Beheer de onderstaande reactie gegeven.

'Naar aanleiding van jouw mail is het dossier van mevrouw Van Gelder- Slootjes nagekeken.

We hebben helaas geconstateerd dat er hier een fout is gemaakt door een medewerker bij het aanpassen van haar verzekering. Gezien het verloop van dit dossier gaan wij deze schade op basis van de nieuwe (voor de klant meest gunstige) voorwaarden afwikkelen.  

We vinden het vervelend dat deze schade niet meteen juist is opgepakt, zoals klanten van ons mogen verwachten. Over de afhandeling van deze schade hebben wij al contact gehad met mevrouw Van Gelder- Slootjes.

Daarnaast gaat Centraal Beheer direct tot betaling over. We vertrouwen erop dat we hiermee deze klacht naar tevredenheid hebben opgelost.

Tot slot bijgaand onze reactie op je vragen over de dekking van de reisverzekering van Centraal Beheer. In ons huidige reisverzekeringsproduct geldt de vergoeding van maximaal € 300,- voor mobiele telefonie en is er tevens dekking per verzekerde persoon van maximaal € 1.250,- elektronische apparatuur. Er geldt voor deze twee rubrieken een eigen risico van € 50,- op laptops, tablets en mobiele telefoons.  Ook keren wij de nieuwwaarde uit bij spullen jonger dan 1 jaar als verzekerde kan wat de aankoopdatum is.'

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant