toggle menu

Rolstoelassistentie - reactie KLM

Rolstoelassistentie - reactie KLM

Hieronder lees je de reactie van KLM op de uitzending van Radar over rolstoelassistentie bij vliegreizen.

Het spijt ons te horen dat de reis van de heer Eveleens niet naar tevredenheid is verlopen. Dit is niet de service waar Air France voor staat. De case van de heer Eveleens is onder behandeling van ons Customer Service team.

Air France en KLM doen er alles aan om voor alle passagiers, ook die met een beperkte mobiliteit, de reis zo comfortabel mogelijk te maken. Passagiers kunnen speciale assistentie vooraf bij de boeking aanvragen.

In de EU zijn luchtvaartmaatschappijen in principe niet verantwoordlijk voor het verlenen van de specifieke dienst voor personen met een mobile beperking (een en ander is vastgelegd in EU Regulation EC 1107/2006). Maar Air France en KLM werken uiteraard heel nauw samen met de luchthavens om het proces van reizen met een mobile beperking voor de passagier zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Air France vervoert jaarlijks zo'n 500.000 passagiers met een mobile beperking en heeft hiervoor een specifiek product om deze passagiers te informeren en te helpen bij hun boeking, Saphir genaamd. Alle informatie hierover is terug te vinden op de website van Air France. Kijk hier (red.) voor meer informatie over KLM.

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant