background branding

A.s.r. gaat sporten belonen met korting

Met het nieuwe programma van verzekeringsmaatschappij a.s.r. krijgen deelnemers van het Vitalityprogramma korting op hun premie. Om aan het programma deel te nemen vul je een vragenlijst in en download je de Vitality-app op je smartphone, gekoppeld aan een fitnesstracker of Apple Watch.

Je kunt punten verdienen aan de hand van bewegingsdoelen. Haal je het vooraf ingestelde doel, dan word je beloond met bijvoorbeeld een cadeaubon of schoonheidsproduct. Uiteindelijk kun je zelfs een deel van de premie van je aanvullende zorgverzekering terugkrijgen.

A.s.r. werkt samen met de Zuid-Afrikaanse verzekeringsmaatschappij Discovery Group om het programma te ontwikkelen. In een privacyverklaring stelt a.s.r. de verzamelde gezondheidsdata niet met andere partijen binnen de verzekeringsmaatschappij te delen.

De verzekeraar licht het programma in de studio toe.

Forumreacties

16
  • Door Radar

Met het nieuwe programma van verzekeringsmaatschappij a.s.r. krijgen deelnemers van het Vitalityprogramma korting op hun premie. De Vitality-app op je smartphone, gekoppeld aan een fitnesstracker of Apple Watch, houdt je levensstijl bij. Haal je het vooraf ingestelde doel, dan word je beloond met bijvoorbeeld een cadeaubon of schoonheidsproduct. Uiteindelijk kun je zelfs een deel van de premie van je aanvullende zorgverzekering terugkrijgen. A.s.r. komt naar de Radar-studio om uitleg te geven. Maandag 4 november in Radar, om 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1 Lees meer of kijk terug: https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/asr-gaat-sporten-belonen-met-korting/

  • Door FennoBolks1

Dat kun je al minstens 2 jaar bij Menzis doen. Sinds dit jaar maximaal 2 keer € 20,= korting (terugbetaling) op je aanvullende verzekering; en verder allerlei acties voor kortingen. Kortom: volgens mij is er echt niets nieuws onder de zon! Ik moet nog even blijven fietsen, wandelen,aandachtspunten via de app bijhouden c.q. coachvragen beantwoorden,puzzels oplossen voor het eind van het jaar: dan kan ik m'n tweede bonus verzilveren. Het houdt me actief en scherp!

  • Door Lady1234

Persoonlijk vind ik dat heel erg eng. En ik zou daar zeker niet in meegaan. Om een beetje korting mijn hele levensstijl aan mijn zorgverzekering in handen te geven, is nog veel stommer dan gerichte reclames door Google en aanverwanten.