Tip de redactie

Heb je een tip of opmerking voor de redactie van Radar? Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Hieronder lees je hoe.

Stuur ons een mail

Heb je een idee voor een onderwerp dat Radar zou kunnen behandelen op televisie of online? 


Stuur de tv-redactie een mail
Stuur de online redactie een e-mail

Gebruikersnaam voor het Forum vergeten?

Om veiligheidsredenen kunnen we aanvragen voor een vergeten gebruikersnaam voor het Forum die via dit contactformulier zijn opgestuurd, niet in behandeling nemen. Als je je gebruikersnaam bent vergeten, stuur dan vanaf je eigen e-mailadres (waarmee je je geregistreerd hebt op ons forum) een mail naar [email protected].

Nog geen lid van het Radar Forum? Neem een kijkje en meld je aan.

De Radar-WhatsAppdienst

Radar heeft een gratis WhatsApp-dienst. Deze dienst gebruiken wij al langer voor het vergaren van informatie voor onze onderzoeken en voor het vragen en ontvangen van tips. Het initiatief ligt dan steeds bij ons. Dit blijven we gewoon doen.

Nieuw is dat er nu ook de mogelijkheid is dat jij het initiatief neemt en ons een bericht stuurt. Deze mogelijkheid is er niet om persoonlijke problemen op te lossen. Het is alleen om onderwerpen aan te dragen. Om ons tips te geven.

Wil je ook meedoen? Voeg het nummer 06 83 65 15 55 toe aan de contacten op je telefoon en stuur ons een bericht.

Goed om te weten:

. De dienst is gratis.

. Het nummer is niet telefonisch bereikbaar.

. Het doel is het krijgen van informatie om ons werk voor consumenten nog beter te kunnen doen.

. WhatsApp is minder veilig dan mail. Stuur vertrouwelijke informatie/ gevoelige gegevens daarom alleen per mail.

. Wil je meer weten over hoe we met jouw gegevens omgaan, bijvoorbeeld hoe lang we je gegevens bewaren? Kijk dan in ons Privacy Statement (bewaren staat in punt 8).

Ik heb geen WhatsApp, wat nu?

Blijf op de hoogte van het laatste consumentennieuws door je te abonneren op onze nieuwsbrief. Heb je accounts op sociale media? Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, YouTube en TikTok.

Schrijf ons

Brieven aan de redactie kun je sturen naar:

AVROTROS
T.a.v. Radar
Postbus 2
1200 JA Hilversum

Let op: vermeld ook je telefoonnummer en e-mailadres. Stuur ons geen originele documenten. Als je belangrijke documenten wilt opsturen, maak daar dan altijd eerst kopieën van en stuur die op. Radar is niet verantwoordelijk voor eventueel verlies van documenten.