background branding

Tip de redactie

Heb je een tip of opmerking voor de redactie van Radar? Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Hieronder lees je hoe.

Stuur ons een mail

Heb je een idee voor een onderwerp dat Radar zou kunnen behandelen op televisie of online? 


Stuur de online redactie een e-mail

Gebruikersnaam voor het Forum vergeten?

Om veiligheidsredenen kunnen we aanvragen voor een vergeten gebruikersnaam voor het Forum die via dit contactformulier zijn opgestuurd, niet in behandeling nemen. Als je je gebruikersnaam bent vergeten, stuur dan vanaf je eigen e-mailadres (waarmee je je geregistreerd hebt op ons forum) een mail naar [email protected].

Nog geen lid van het Radar Forum? Neem een kijkje en meld je aan.

De Radar-WhatsAppdienst

Radar heeft een gratis WhatsApp-dienst waarvoor je je kunt aanmelden. Deze dienst gebruiken wij voor het vergaren van informatie voor onze onderzoeken. Wij zullen je dus niet om andere redenen berichten sturen. Het is niet de bedoeling dat je ons via deze weg zelf tips stuurt. Dergelijke berichten worden niet gelezen.

Wil je de redactie van Radar helpen bij onderzoeken? Meld je dan aan voor de gratis WhatsApp-dienst.  Volg onderstaande stappen.

Stap 1

Voeg het nummer 06 83 65 15 55 toe aan de contacten op je telefoon.

Stap 2

Open WhatsApp en ga naar je contactenlijst. Onder contacten zie je als het goed is Radar staan. Bij de contactinformatie klik je op het WhatsApp-icoontje.

Stap 3

Stuur nu een WhatsApp-bericht met RADAR AAN (het maakt niet uit of je dit met hoofdletters doet of niet). Je bent nu aangemeld voor onze dienst.

Goed om te weten

  • De dienst is gratis.
  • Het nummer is niet telefonisch bereikbaar.
  • Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.*
  • Wanneer je een consumentenprobleem of klacht hebt, kun je via onze site contact met ons opnemen (dit kan dus niet via WhatsApp).
  • Je kunt je op ieder moment weer afmelden door een appje met RADAR UIT te sturen.
  • Radar gebruikt je gegevens alleen om WhatsApp-berichten te sturen.
  • Je gegevens worden uit het bestand gehaald wanneer je je afmeldt.

* Hoe weet ik of mijn aanmelding gelukt is?

Zoals gezegd ontvang je geen bevestiging van je aanmelding; wij kunnen zo'n automatisch bericht namelijk niet inbouwen. 

Ik heb geen WhatsApp, wat nu?

Blijf op de hoogte van het laatste consumentennieuws door je te abonneren op onze nieuwsbrief. Heb je accounts op sociale media? Je kunt ons volgen op Facebook, X, Instagram, YouTube en TikTok.

Schrijf ons

Brieven aan de redactie kun je sturen naar:

AVROTROS
T.a.v. Radar
Postbus 2
1200 JA Hilversum

Let op: vermeld ook je telefoonnummer en e-mailadres. Stuur ons geen originele documenten. Als je belangrijke documenten wilt opsturen, maak daar dan altijd eerst kopieën van en stuur die op. Radar is niet verantwoordelijk voor eventueel verlies van documenten.