Bol.com lost probleem met tv niet op

Je koop een nieuwe televisie via bol.com. Wanneer je de doos opent, blijkt er geen Nederlandstalige handleiding bij te zitten. En wanneer je de tv wil aansluiten, krijg je meldingen waar je niks van begrijpt. Het overkwam Jos van Wakeren. Wat is hier aan de hand?

Jos treft alleen een niet-Nederlandstalige handleiding in de doos aan. Hij checkt het typenummer van de tv. Die blijkt gemaakt te zijn voor een ander Europees land, namelijk Hongarije.

Bol.com verkoopt steeds vaker producten via partners. Als je een probleem hebt met zo'n product zegt bol.com niet de partij te zijn om de problemen op te lossen, want zij zou de artikelen niet verkopen.

Voortaan meer duidelijkheid

Verkoper El-Vidas, op bol.com te vinden onder de naam TV-Online, laat weten voortaan duidelijk te maken welke toestellen mogelijk geproduceerd zijn voor een Europese markt, en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Lees hier de uitgebreide reactie van El-Vidas.

Ook bol.com geeft ook aan voortaan duidelijker te zullen vermelden welke televisies Europese modellen zijn en
wat dit betekent. Lees hier de uitgebreide reactie van bol.com.

Fabrikanten Samsung, LG, Philips en Sony laten weten dat een toestel uit de grijze import geen gevolgen heeft
voor de fabrieksgarantie.

Oproep: jouw ervaring met bol.com of andere webwinkels

Heb jij een soortgelijke ervaring met bol.com of een andere webwinkel? Radar is er benieuwd naar. Vul het formulier in.

Forumreacties

35
  • Door Radar

Bol.com verkoopt steeds vaker producten via partners. Als je een probleem hebt met zo'n product zegt bol.com niet de partij te zijn om de problemen op te lossen, want zij zou de artikelen niet verkopen. Heb je hier ook weleens mee te maken gehad? Bekijk het fragment hier

  • Door ZeerPrivé

Natuurlijk kan iedere klant dat weten. Maar ja, wordt alleen op de goedkoopste prijs gelet. Rest vinden ze niet belangrijk, dus verder wordt niet gekeken.

  • Door moederslink

In mijn huis zijn genoeg ' buitenlandse ' producten te vinden....bij wie niet? 😀 de klant moet ook eens zelf nadenken, je kunt toch niet alles voorkauwen 😎 ?