Borentest

Boren en schroeven. De zelfrespecterende klusser heeft een krachtig apparaat in de gereedschapkist. De schroefboren van tegenwoordig kunnen veel aan. Een schilderijtje ophangen, een ingewikkelde kast in elkaar schroeven; daar draait niemand de hand nog voor om.

Radar laat vijf klusvrouwen en een team van klusexperts boren testen. Maar welke boor is nu het best?

Meer over

Forumreacties

18
  • Door Radar

Boren en schroeven. De zelfrespecterende klusser heeft een krachtig apparaat in de gereedschapkist. De schroefboren van tegenwoordig kunnen veel aan. Een schilderijtje ophangen, een ingewikkelde kast in elkaar schroeven; daar draait niemand de hand nog voor om. Radar laat vijf klusvrouwen en een team van klusexperts boren testen. Maar welke boor is nu het best? Uitzending Ma. 27 april 2009 , Ned 1, 20.30 uur Herhaling Di. 28 april 2009, Ned 2, 14.15 uur

  • Door VioletPrue

Is er een speciale reden dat er gekozen is voor vijf klusexperts en vijf "klusVROUWEN"? Zou dat weer het ouderwetse idee zijn dat vrouwen niet kunnen klussen ofzo? En er al helemaal geen expert in kunnen zijn? Beetje vreemd!

  • Door sjoegel

Waarom die klusvrouwen ? De meeste mannen doen de klussen in huis. Wel heel erg politiek correct hoor ! Het maakt de test alleen wel ongeloofwaardig. Ik laat mannen toch ook geen BH's testen ?