Brief over openstaande vordering XS News? Betaal niet!

vordering2-27-02-780.jpg

Krijg je een brief van XS News over een openstaande vordering? Je hoeft de rekening niet te betalen!

'Uit onze administratie is gebleken dat u de onderstaande vordering van XS News ondanks haar eerdere betaalverzoeken via e-mail nog niet heeft betaald. U bent hierdoor in verzuim. Middels deze brief verzoeken wij u nogmaals de volgende vordering te voldoen', staat onder meer in het bericht. (Bekijk de volledige brief in de afbeelding boven dit artikel).

Misverstand

Radar ontvangt verschillende berichten van ontvangers die niet op de hoogte zijn van een betalingsachterstand, en ook de Fraudehelpdesk kreeg meldingen over de brief. Een Radarforumgebruiker schrijft: 'Ik heb ook een brief ontvangen maar wij hebben ook geen openstaande rekeningen bij XS News'.

Zowel XS News als het incassobureau Panaceum Consulting laten aan Radar weten dat het gaat om een misverstand. De partijen hebben in het verleden samengewerkt, de vorderingen zouden abusievelijk verstuurd zijn. Heb je een brief ontvangen? Dan kan 'ie dus (zonder te betalen) de prullenbak in!

Het incassobureau laat verder weten de ontvangers nog per mail te benaderen. Er kan inmiddels geen geld meer worden overgemaakt; het rekeningnummer is geblokkeerd. Wie al betaald heeft krijgt het geld terug.

Vragen? Neem contact op met XS News, of mail met het incassobureau via xsnews(at)incassosire.nl. (vervang de (at) door een @).