Datingsites

Datingsites zijn enorm populair. Voor de ruim 2,5 miljoen singles in Nederland bieden ze een mogelijkheid om de prins of prinses op het witte paard te vinden. Maar het is ook een commerciële business waar grof geld mee wordt verdiend. Krijgen internetdaters waar voor hun geld? Hebben ze succes, wat vinden ze van de kwaliteit en zijn datingsites ook veilig genoeg?

Bijna 6000 mensen gaven hun mening over verschillende datingsites in de vergelijkingstool op deze site: de Product Radar. Opvallend is dat geen enkele site een dikke voldoende scoort. Bovendien blijken betaalde lidmaatschappen niet per sé meer succes op te leveren dan gratis lidmaatschappen.

Direct naar de uitslagen

Bekijk de resultaten voor betaald lidmaatschap en gratis lidmaatschap.

Uw mening laten meetellen

Heeft u ervaring met een datingwebsite? Vul dan ook de Product Radar in. De enquête staat nog steeds online. De nieuwste resultaten zullen we periodiek verwerken.

Had of heeft u een betaald lidmaatschap van een datingsite? Vul de enquête betaald lidmaatschap in.

Had of heeft u een gratis lidmaatschap van een datingsite? Vul de enquête gratis lidmaatschap in.

Product Radar: beoordeel en vergelijk diensten en producten

De enquête over datingsites is de tweede Product Radar. De eerste ging over fotoprintservices. De komende maanden volgen er nog meer, over weer andere producten en diensten. Het is de bedoeling dat iedere consument over verschillende producten en diensten zijn of haar mening kan geven via deze site. Zo kan iedere consument zichzelf goed informeren op basis van duizenden meningen en ervaringen van anderen. Hiermee stimuleert de Product Radar bovendien producenten en dienstverleners om de kwaliteit van hun producten te verbeteren.

Forumreacties

82
  • Door Radar

Miljoenen singles zoeken tegenwoordig de liefde van hun leven via het wereldwijde web. Aan de hand van duizenden gebruikerservaringen zoekt Radar uit op welke datingsite Cupido het meest raak schiet. Maandag 19 april in Radar, 20.30 uur op Nederland 1

  • Door kopje koffie

Zelf heb ik alleen ervaring met NETSAMEN. Een spirituele dating site. Ik was ook echt op zoek naar een spirituele partner, die wel met beide benen op de grond staat. In Maart 2008 ben ik daar lid geworden. In April kwam Peter erbij. We hebben weken lang gechat, zo leuk, elke avond spanning of hij er ook zou zijn. We spraken af op het mooiste plekje in mijn geboorte stad.Gepraat en gefietst, koffie gedronken en picknick gegeten die ik had gemaakt. Na 17 maanden zijn we getrouwd en ongelofelijk blij met elkaar. Het is een warme, spiri en menselijke site, NETSAMEN. Waar je gewoon jezelf kan zijn, met alle voors en tegens, geen poehaa. Ook wel eens misverstanden, tsja, ... waar niet, daar groei je van. Ik heb veel geleerd daar, mensen kennis opedaan, verlegenheid overwonnen, ervaringen gedeeld, niet alleen om te daten. Maar heel fijn om spirituele gedachten te kunnen uiten, mensen te ontmoeten. Liefs, Wil Beijne.

  • Door kaarsje63

Ik heb een andere ervaring. Iemand ontmoet via e-maching. 7 maanden een aardige tijd gehad, kleine en een grote reis gemaakt, samen alles betaald. Toen we thuiskwamen wilde hij perse mijn inkomen en mijn financiele plaatje weten,zomaar, geen plannen, lat-relatie. Toen ik dat niet wilde vertellen, werd hij vreselijk boos en moest er maar het weekend over denken, wilde ik niet en onder geen beding iets vertellen. Na een paar dagen kwam hij z,n spullen bij mij halen en weer hetzelfde verhaal, heel boos en toen was het voor mij over, voor heem ook, niets meer gehoord, behalve een lelijke brief, van alles wat zo goed en mooi en lief van mij was, nu het tegenovergestelde. Voor mij was het vertrouwen in een datingsite (1ekeer) direct over!