background branding

De waarheid achter Healy – Reactie Healy World

Logo Healy world 780x439.jpg

Healy World heeft gereageerd op de uitzending over het 'medische' apparaatje Healy

Tot vandaag hebben we geen specifieke informatie ontvangen met betrekking tot het  onderzoek van de Nederlandse professor in uw programma alsook uw undercover  opnames. Het gemis van deze specifieke informatie en vragen geeft ons niet de  mogelijkheid om een specifieke reactie te geven. 

Healy is een medisch hulpmiddel met een CE keurmerk voor de behandeling van  chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, en voor de ondersteunende  behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee  verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet  erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet  wetenschappelijk is aangetoond. 

Healy gebruikt microstromen in het microampère-bereik met verschillende  frequenties en wordt met elektroden op verschillende delen van het lichaam  toegepast. 

De klinische werkzaamheid van de medische Healy-toepassingen is gebaseerd op  de evaluatie van literatuur van klinisch onderzoek en wetenschappelijk bewijs,  beoordeeld door de Europese instantie waar Healy dit heeft aangemeld. 

De Healy heeft ook niet-medische toepassingen die geïndividualiseerde frequenties  gebruiken om lichaam en geest in balans te brengen en stress te verlichten ter  ondersteuning van welzijn. 
Veiligheid is onze eerste prioriteit en frequentietoepassingen zijn veilig en effectief  gebleken door talloze onderzoeken en duizenden toepassingen gedurende tientallen  jaren. 

De Healy wordt verkocht voor een acceptabele prijs die levenslang gebruik mogelijk  maakt. 
Ons onderzoek geeft 92% tevredenheid aan onder Healy-gebruikers. 

We hebben bewust gekozen voor het directe verkoopmodel omdat het tevreden  klanten in staat stelt hun positieve ervaringen met anderen te delen om de voordelen  te begrijpen en om te laten zien hoe de Healy te gebruiken om ervaringen te  optimaliseren. 

Onafhankelijke Healy-partners kunnen in het algemeen een aanvullend inkomen  genereren op basis van hun aanbeveling van Healy producten, afhankelijk van hun  bekwaamheid en de bestede uren. 

Onafhankelijke Healy-partners zijn gehouden aan strikte normen en een robuust  protocol met betrekking tot de beweringen die ze kunnen maken over onze  producten en de zakelijke verkoopmogelijkheden. 

In het zeldzame geval dat we een melding ontvangen dat een partner deze heeft  geschonden, nemen we deze zaken zeer serieus en ondernemen we onmiddellijk  actie om de situatie te corrigeren.