Falende nazorg in woekerpolisaffaire

Verzekeraars geven onvoldoende nazorg aan mensen met een woekerpolis. Klanten zijn maar mondjesmaat geïnformeerd over de mogelijkheden om hun slechte beleggingsverzekering te verbeteren. Daardoor zitten veel mensen zo’n acht jaar na het losbarsten van deze affaire nog steeds met hun slechte verzekering. Deze klanten bouwen niet genoeg op om hun huis af te lossen of om hun pensioen aan te vullen.

Nog schrijnender is het voor mensen die chronisch ziek geworden zijn. Doordat zij door een andere verzekeraar niet meer worden geaccepteerd, zitten ze gevangen in hun woekerpolis. In Radar bekijken we waar de nazorg van de verzekeraar tekortschiet.

Zie ook:

Forumreacties

14
  • Door Radar

Verzekeraars geven onvoldoende nazorg aan mensen met een woekerpolis. Klanten zijn maar mondjesmaat geïnformeerd over de mogelijkheden om hun slechte beleggingsverzekering te verbeteren. Daardoor zitten veel mensen zo’n acht jaar na het losbarsten van deze affaire nog steeds met hun slechte verzekering. Deze klanten bouwen niet genoeg op om hun huis af te lossen of om hun pensioen aan te vullen. Nog schrijnender is het voor mensen die chronisch ziek geworden zijn. Doordat zij door een andere verzekeraar niet meer worden geaccepteerd, zitten ze gevangen in hun woekerpolis. In Radar bekijken we waar de nazorg van de verzekeraar tekortschiet. Maandag 20 mei in Radar, bij de TROS op Nederland 1

  • Door coby57

ik ben 6 jaar geleden weduwe geworden . Zit nog met deze polis om dat ik niks meer hoor van nationale nederlanden . Ja kan een coulanceregeling aanvragen, maar de vragen die daar op staan is voor als uw gaat scheiden of een samenlevens contract vebreekt . Maar voor weduwe staat niks . mvg mevr hitzert

  • Door misaba

Wij hebben ook zo'n polis waarvan de hypotheek moet betaald worden. Inmiddels 14 jaar betaald polis is heden waard € 9,200,00. Compensatie die wij krijgen € 0,00. Omdat ik niets hoorde heb ik Zwitserleven gebeld, deze adviseerde mij contact op te nemen met mijn adviseur voor een kosteloos herstel advies, Zwitser vertelde dat Zwitser leven daar aan de adviseurs voor betaald. Adviseur is inmiddels geweest die voorts zegt dat Zwitser onzin heeft verteld en wij moeten gewoon betalen voor een nieuw advies of overzetten naar een andere vorm van polis.