background branding

Gele zweetvlekken uit je kleding en meer: de beste kledingtips van 2022 op een rij

Vrouw met kleding90161383_m.jpg

Dit jaar gaf Radar veel kledingadvies, van gekrompen truien tot vlekken verwijderen. Want hoe zorg je dat je kleine trui weer jouw maat wordt en kun je echt soda gebruiken voor vlekken?

Weten welke jullie het interessants vonden? Hier vind je de meest gelezen artikelen van 2022.

5. Kreukels uit je je kleding zonder te strijken

Je hebt net de was gedaan, alles is lekker schoon en fris. En dan zijn daar de overhemden met alle kreukels. Wil je weten hoe je de kreukels eruit haalt zonder te strijken? Lees dan snel verder.

4. Zwarte kleding wordt donkergrijs?!

Zwarte kleding moet eigenlijk gewoon zwart blijven, maar na een poosje lijkt je zwarte t-shirt eerder donkergrijs. Radar heeft trucjes onder elkaar gezet om je zwarte kleding langer zwart te houden. 

3. Trui maatje kleiner uit de wasmachine?

Oeps, je haalt je trui uit de was en hij is ineens een maatje of drie kleiner. Of je nou zelf de wasmachine te warm heb gezet of je wasmachine iets geks deed, het blijft erg frustrerend. Kan je er iets aan doen? Zeker, lees hier wat je kunt doen.

2. Zo lang mag je onderbroek meegaan

Een onderbroek gaat niet een leven lang mee. Er zitten namelijk bacteriën in en die stapelen zich makkelijk op. Zo zit je onderbroek na een tijdje vol bacteriën en dat is natuurlijk niet echt hygiënisch Maar hoe lang kan je hem eigenlijk dragen? 

1. Zweten en deo voor gele vlekken gezorgd?

We hebben een ontzettend hete en droge zomer gehad. Het nadeel van warm weer is dat je flink kan gaan zweten. In combinatie met deodorant, kan dat zorgen voor gele vlekken. En die gaan er niet makkelijk uit. Maar die combinatie zorgt voor gele vlekken en die gaan er niet makkelijk uit. Hier lees je hoe je die nare vlekken uit je kleding haalt.