Gevaarlijk kinderspeelgoed: Press & Go Cars Disney Baby

toy champ disney speelgoed.png

Speelgoedwinkelketen Toy Champ meldt dat fabrikant Clementoni een terugroepactie is gestart van een aantal batches van de Press & Go Cars Disney Baby omdat die batches gevaarlijk kunnen zijn voor jonge kinderen. Het speelgoed wordt ook door andere webshops en babyzaken verkocht. 

De terugroepactie geldt voor de Clementoni Press & Go Cars Disney Baby met  EAN code 8005125143924, maar alleen bij de batchnummers 20F19, 20K06, 21B04. Je kunt de batchode op de onderzijde van het autootje nagaan. 

Houdt het speelgoed buiten bereik van jonge kinderen en breng het terug naar de winkel waar je het heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Decoratie laat los

Bij deze batchnummers kan de lichtgele decoratie op de voorzijde loslaten van het speelgoed. Als jonge kinderen deze onderdelen in de mond stoppen ontstaat er gevaar voor verstikking, of schade aan het spijsverteringsstelsel als het wordt ingeslikt.

Het speelgoed wordt niet alleen in Toy Champ verkocht, maar ook door webshops zoals Bol.com en babyzaken. Neem contact op met de verkoper of met de fabrikant Clementoni via de website.