Kankertherapie

Niet iedereen die kanker heeft, stapt om beter te worden naar een reguliere arts. Sommigen kloppen aan bij een alternatieve genezer. In het buitenland zouden er door de behandelingen van ene dokter Hamer al tientallen doden zijn gevallen.

Radar toont de gevaarlijke praktijken van een volgeling van deze dokter

Hamer. Hij ontraadt kankerpatiënten een behandeling door reguliere

artsen.

Forumreacties

266
  • Door Radar

Niet iedereen die kanker heeft, stapt om beter te worden naar een reguliere arts. Sommigen kloppen aan bij een alternatieve genezer. Radar toont de gevaarlijke praktijken van een volgeling van ene dokter Hamer. Hij ontraadt kankerpatiënten een behandeling door reguliere artsen. In het buitenland zouden er door zijn behandelingen al tientallen doden zijn gevallen. In een onthullende reportage laat Radar de grote risico’s van bepaalde alternatieve geneeswijzen zien. Uitzending:Maandag 30 maart 2009, Nederland 1, 20.33 uur Herhaling😀insdag 31 maart 2009, Nederland 2, 14.20 uur

  • Door gravedigger

O jé. Daat gaan de Werkgroeo Welzijn Kwakzalvers, Tulliofan, BicaTon etc. eindelijk door de mangel 😊

  • Door Pepsis

@ gravedigger: Pak de schep maar... Deze mensen die je noemt zijn op dit forum regelmatig door de mangel gehaald. Dat heeft geleid tot bans, uitsluitingen en zelfs het sluiten en verwijderen van hele topics. Er zijn mensen monddood gemaakt. Ik blijf met een nare smaak in mijn mond achter als ik nu lees dat Tros Radar dezelfde praktijken nu aan de voordeur gaat aanpakken terwijl er aan de achterdeur mensen- die dezelfde praktijken in het verleden hebben bestreden- keihard uitgetrapt zijn. E.e.a. neemt natuurlijk niet weg dat het goed is dat Radar eens een lichtje laat schijnen in de achterkamertjes van deze 'industrie'. Je moet blijven roeren waar het stinkt nietwaar?