background branding

Klachten Fietsenwinkel.nl - reactie Fietsenwinkel.nl

reactie-fietsenwinkel17082018.jpg

Hieronder lees je de reactie van Fietsenwinkel.nl op de uitzending van Radar (17-09-2018) over klachten over Fietsenwinkel.nl. 

De 8 voorafgaand aan de uitzending van maandag 17 september 2018 door RADAR gepresenteerde klachten hebben we bij Fietsenwinkel.nl direct opgepakt. Inmiddels hebben we met 6 van de betrokken klanten gesproken en hun klachten dezelfde dag nog afgewikkeld. Met de 2 overige klanten hopen we zo snel mogelijk contact te kunnen leggen. Inzet is ook hun klachten snel naar tevredenheid op te lossen. 
Het merendeel van de klachten gaat over te lange reparatietijden. Fietsenwinkel.nl erkent dat zij op dit moment kampt met achterstanden in reparaties die vooral zijn ontstaan in de periode juni t/m augustus. Met name als gevolg van te weinig interne capaciteit op de afdeling garantie- en reparatieonderdelen. Deze capaciteit is vanaf half augustus uitgebreid. We doen er nu alles aan om die achterstanden snel weg te werken. Dat zal nog enkele weken in beslag nemen. De klanten die het betreft zijn of worden hierover nog geïnformeerd. Naast de lange reparatietijden betreuren wij oprecht de voor sommige klanten onduidelijke communicatie en niet nagekomen toezeggingen.

Klanten die, bijvoorbeeld naar aanleiding van de RADAR uitzending, de komende periode klachten of vragen hebben over te lange reparatietijden kunnen vanaf dinsdag 18 september een speciaal telefoonnummer bellen. Dit telefoonnummer is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur t/m 20.00 uur. Op dinsdag 18 september, dus de eerste dag, is dat  zelfs tot 23.00 uur.

Ons speciale servicenummer voor de komende periode is: 020-7052876.

In ons streven de beste fietsenwinkel van Nederland te willen zijn staat klanttevredenheid voorop. Elke klacht nemen we serieus en elke klacht is er een te veel. Namens de directie en alle medewerkers onze welgemeende excuses aan de klanten die wij de afgelopen periode hebben moeten teleurstellen en dat wij onze belofte niet hebben kunnen waarmaken.