background branding

Korting scoren, gratis vakantie en plussize paspoppen: de 5 meestgelezen columns van 2019

columns-lezen-780.jpg

Vaste schrijvers én lezers gaven ook in 2019 weer tips en meningen over consumentenkwesties in de vorm van columns. Wij selecteerden de vijf meestgelezen afleveringen en zetten ze hier nog eens voor je op een rij,

De column top 5 staat in omgekeerde volgorde (de meestgelezen column is nummer één). Klik op de genummerde titels om de volledige stukken te lezen.

5. Reken af met het abonnementensyndroom en bespaar veel geld

Heb jij ook geen idee hoeveel geld je kwijt bent aan abonnementen? Dan ben je niet alleen - en waarschijnlijk is het te veel. Daar moet en kun je iets aan doen, aldus Erica Verdegaal. Zij helpt je op weg.

4. Olcay Gulsens opmerkingen over plussize paspoppen van Nike zijn dom en schadelijk

Uitspraken van Olcay Gulsen en Caroline Tensen over plussize paspoppen van Nike. Ondertussen leek vooral het sportmerk garen te spinnen bij de controverse, zo analyseert Mensje Melchior.

3. Gratis op vakantie met deze tips

Een geweldige vakantie is niet per se duur, betoogt Erica Verdegaal. Zij geeft vier ideeën voor een fantastische reis voor (bijna) nop.

2. Korting scoren doe je zo

'Waarom zou je te veel betalen voor exact hetzelfde product?' vraagt Iris Böhm zich af. Gelukkig heeft ze ook tips om dat te voorkomen!

1. Drie spaartips die echt werken

Sparen is niet voor iedereen even eenvoudig, en veel mensen sparen dan ook minder dan goed voor ze is. Erica Verdegaal zet drie wetenschappelijk bewezen trucs op een rij die het makkelijker maken om geld te reserveren voor later.

Bekijk ook de top 5 van 2018:

Naaktlopen, zonder geld leven en spam voorkomen met de 5 bestgelezen columns van 2018

Nog meer Radarcolumns lezen? Je vindt ze allemaal op onze columnpagina.