Leen Bakker maakt foutje in webshop: een hoogslaper voor 24 euro

hoogslaper-leenbakker-30-07-2017-780.jpg

Een foutje in de webshop van LeenBakker zorgde gisteravond voor behoorlijk wat ophef op Facebook. Een opmerkzame klant zag een hoogslaper op de website staan: van 319 euro voor 24 euro. 'Eigenlijk te mooi om waar te zijn', vertelt Marleen aan RTL Nieuws.

Op de site van LeenBakker waren meer bijzondere 'koopjes' te vinden: Leen Bakker maakt foutje in webshop: een type hoogslaper werd aangeboden voor een korting van 92 procent, een ander model kostte plots 99.999 euro. 'Ik denk dat ik een hypotheek moet afsluiten om een kinderbedje voor mijn dochtertje te kopen', grapt Twitteraar Jalil.

'Gekkenhuis' in Facebookgroepen

Marleen bestelde twee hoogslapers voor haar zoontje Jari. Ze is benieuwd of het bed nog geleverd wordt 'maar ik verwacht het eigenlijk niet'. Marleen is aangesloten bij verschillende Facebookgroepen, waar het 'gekkenhuis' was, toen een alerte klant de 'aanbiedingen' opmerkte en deelde. 24 euro

LeenBakker spreekt van een technische fout. De bijzondere prijzen zijn inmiddels van de site gehaald. Of Marleen haar twee hoogslapers krijgt, is de vraag. Ze heeft in ieder geval nog niks van de winkel gehoord.

Update 21:20 uur met reactie LeenBakker: 'koopjes gaan niet door'

De koop gaat niet door, laat LeenBakker aan RTL Nieuws weten. 'Er is iets niet helemaal goed gegaan. We waren van plan om 20 tot 50 procent korting te geven op onze matrassen. Omdat deze hoogslapers ook een matras bevatten, stapelde het systeem om een nog onverklaarbare reden korting op korting.'

Gedupeerden krijgen maandag een mail waarin het bedrijf excuses maakt voor de fout. De woonwinkel denkt nog na over een goedmakertje.

Bron: Twitter /RTL Nieuws