background branding

Maandag in Radar: Bioresonantie | Terugbetalen huurtoeslag

dokter_homepaat_780.jpg

In de tv-uitzending van 13 maart: Kan de Asyra Pro echt gezondheidsproblemen aantonen en behandelen? En wat als de schade-uitkering van je inboedelverzekeraar zo hoog is dat je huurtoeslag moet terugbetalen?

In de tv-uitzending van Radar van 13 maart 2017:

Bioresonantie

Een test van slechts vijf minuten die zowel je lichamelijke als emotionele ongemakken direct weer 'in balans' kan brengen? Dat is wat therapeuten claimen te kunnen doen middels een 'bio-energetische behandelmethode' met de Asyra Pro: een modern apparaat dat talloze klachten zou kunnen aantonen en behandelen.

Baat het niet, dan schaadt het niet, zou je zeggen. Maar wat als je met een nierpatiënt langs een therapeut met een Asyra Pro gaat? En herkent het apparaat ook ernstige afwijkingen?

En wat als een therapeut claimt de ziekte van Lyme te kunnen aantonen en je daar volgens hem of haar niet voor naar de huisarts hoeft?

Terugbetalen huurtoeslag

Na een hevige brand keert je inboedelverzekering aan het eind van het jaar uit. Op 1 januari staat dit bedrag, dat bedoeld is voor een nieuwe inboedel, nog op je rekening. De Belastingdienst merkt dit bedrag dan aan als vermogen. En wat als dat 'vermogen' zo hoog is, dat je geen recht meer hebt op huurtoeslag, en je dit zelfs moet terugbetalen?

Volgens de letter van de wet is dit terecht - maar is het ook rechtvaardig?

Maandag 13 maart 2017 in Radar, om 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1.