Maandag in Radar: Taxivervoer mindervaliden | 700 woekerpolisdossiers

wachten-op-regiotaxi-pb-uitz-20180402-780.jpg

In de tv-uitzending van 2 april 2018 belichten we de klachten over regiovervoer voor mindervaliden. En wat doet Kifid met ruim 700 woekerpolisdossiers die het moet beoordelen?

In de tv-uitzending van 2 april:

Problemen met taxivervoer voor mindervaliden

Te laat worden opgehaald, helemaal niet worden opgehaald, de auto voor zijn neus zien wegrijden. En dat terwijl je zoon van 2 jaar oud afhankelijk is van de regiotaxi die hem drie keer per week moet ophalen en wegbrengen naar het revalidatiecentrum.

Radar ontvangt klachten uit verschillende plaatsen in Nederland over regiovervoer voor mindervaliden. Waar komen die problemen vandaan? En belangrijker: hoe worden ze opgelost?

700 woekerpolisdossiers: een update van het Kifid

De woekerpolisaffaire: Radar zit er vanaf het begin bovenop. Bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) liggen al een hele tijd ruim 700 woekerpoliszaken te wachten op beoordeling.

Het Kifid heeft inmiddels uitspraak gedaan in vijf zaken die volgens de instantie exemplarisch zijn voor de ruim 700 dossiers. Wat gaat het Kifid nu doen met deze 700 zaken? En wat betekent dit voor de woekerpolisbezitters? Het Kifid geeft uitleg in de studio.Maandag 2 april 2018 in Radar, om 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1