Onderhoudskosten graf

Radar duikt in de onderhoudskosten van een eigen gedenkteken. Uit een onderzoek van Radar onder de 100 grootste gemeenten in Nederland blijkt dat er nog al veel verschillen naar voren komen, als het gaat de kosten die een gemeente rekent voor het schoonmaken van een grafsteen en de vraag of het verplicht is door de gemeente te laten schoonmaken.

De Nationale Ombudsman Alex Brenninkmeijer spreekt zich uit, maandag in Radar.Herhaling: Dinsdag 19 mei 2009, Nederland 2, 14.15 uur

Forumreacties

10
  • Door Radar

Radar duikt in de onderhoudskosten van een eigen gedenkteken. Uit een onderzoek van Radar onder de 100 grootste gemeenten in Nederland blijkt dat er nog al veel verschillen naar voren komen, als het gaat de kosten die een gemeente rekent voor het schoonmaken van een grafsteen en de vraag of het verplicht is door de gemeente te laten schoonmaken. De Nationale Ombudsman Alex Brenninkmeijer spreekt zich uit, maandag in de uitzending. Uitzending Ma. 18 mei 2009 , Ned 1, 20.33 uur Herhaling Di. 19 mei 2009, Ned 2, 14.15 uur

  • Door arnozegers

De Nederlandse gemeenten kennende willen die overal geld uithalen. Ja, zo triest is het in dit landje dat ik dat als Nederlander denk !

  • Door simply

Dit is te belachelijk om over te speken oke als de gedenksteen helemaal nooit is schoongemaakt. En van een soort betonsteen gemaakt is,dan komt er bij of op de steen een papier van de betreffende gemeente om die binnen 1 jaar schoon te maken. En gebeurt dat niet dan word de steen weg gehaald. En helemaal als er geen familie meer is te achter halen,dan gaat de steen er ook af.