Postcodeloterij, hormoonspiraaltje en baking soda: dit was in 2022 populair op onze socials

social.jpg

Radar is al jaren actief op verschillende sociale media. Voor tips, trucs en achtergrondinformatie kun je altijd een van onze kanalen raadplegen. Als je ons volgt krijg je regelmatig iets te zien dat je elders nog niet zag. Hieronder vind je een overzichtje van populaire berichten per medium.

De Postcodeloterij opzeggen

Speel je mee met de Postcode Loterij en wil je daar mee stoppen? Volgens de website is bellen om op te zeggen ‘snel geregeld!’. Een aantal mensen dat telefonisch probeerden op te zeggen dacht daar duidelijk anders over. Ook onze verslaggever Vanessa probeerde een lot telefonisch op te zeggen. En dat bleek minder makkelijk dan gedacht. Bekijk het op ons Youtube-kanaal:

Bijwerkingen van de hormoonspiraal

Volgens gynaecoloog Marlies Bongers zijn veel vrouwen niet goed op de hoogte gesteld over de mogelijke bijwerkingen van de hormoonspiraal. Marije kreeg moodswings en acne zo vertelt ze op onze Instagram:

Bekijk op Instagram

Baking soda als wondermiddel om schoon te maken

In deze Tiktok-video legt Erik uit hoe je eenvoudig zelf een schoonmaakmiddel maakt. Je magnetron, de gootsteen of dat gekleurde bakje: dit is de oplossing.

Het mysterie van het dekbedovertrek dat alles opslokt in de wasmachine

Iedereen kent het probleem: je doet de wasmachine open om je beddengoed eruit te vissen. Maar in plaats van aparte hoeslakens en kussenslopen vind je één natte bal van textiel: alles is in het dekbedovertrek gekropen. Daar is natuurlijk een oplossing voor. Op Facebook was dit voor veel mensen een zeer herkenbaar probleem:

Bekijk op Facebook

Renske Leijten over het prijsplafond

Op Twitter plaatsen we vooral nieuws en interessante fragmenten uit de uitzendingen van Radar. In deze video is kamerlid Renske Leijten aan het woord over het prijsplafond. Daar vindt Leijten wat van: