Spaarders mogen 'oude' Air Miles maand langer inwisselen

air-miles-inwisselen29102018.jpg

Air Miles geeft klanten een maand langer de tijd om hun 'oude' Air Miles te gebruiken. Mensen kunnen hun miles die ouder zijn dan vijf jaar nu tot 1 december inwisselen.

Het bedrijf dat de communicatie doet voor Air Miles laat maandag weten dat daartoe is besloten omdat Air Miles-spaarders de afgelopen weken massaal hun Air Miles wilden inwisselen. Daardoor is het erg druk bij de website en klantenservice van Air Miles. Afgelopen weekend bleek de website van Air Miles instabiel geworden door de grote toeloop van klanten die hun spaarpunten wilden inwisselen.

Website minder goed bereikbaar

Ook de komende tijd kan het voorkomen dat de website door de grote drukte minder goed bereikbaar is. 'Wij raden spaarders die willen inwisselen aan om het dan op een ander moment nog eens te proberen. Air Miles kunnen ook direct worden ingewisseld bij bijvoorbeeld Shell, bol.com, Praxis en Albert Heijn', is het advies.

In 2013 werd bekend dat Air Miles voortaan een beperkte geldigheid hebben van vijf jaar. Tot nu toe zijn ruim 3,55 miljard 'oude' Air Miles ingewisseld.

Bron: ANP

Meer over