Telefoonteam

Ook vanavond zit Jeroen met zijn Telefoonteam weer klaar om je consumentenkwesties te inventariseren.

Wil je een consumentenkwestie melden waaraan Radar aandacht zou kunnen besteden? Bel tussen 19:30 en 22:00 uur de Radarlijn: 0800 - 1343. Of gebruik ons contactformulier.Vandaag in het telefoonteam:

Update: AOV voor ZZP


Update: AOV voor ZZP

Eind januari hadden wij aandacht voor zpp'ers met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV). Door de zogenaamde en bloc-clausule konden zelfstandigen te maken krijgen met enorme premiestijgingen.

Nationale Nederlanden en Allianz hebben bekend gemaakt dat ze zzp’ers met AOV’s de premieverhogingen die tussentijds zijn doorgevoerd, gaan terugbetalen.

De Nationale Nederlanden stelt dat zij de premies telkens om de drie jaar mag verhogen. Ook aan het einde van de contracttermijn mag een verzekeraar echter niet zomaar met een beroep op de en-bloc clausule de premies verhogen. Advocaat Robin Beem buigt zich over deze kwestie.

Lees ook: Nationale-Nederlanden stopt met premieverhogingen AOVOproep: Haldol

We zijn op zoek naar mensen of familieleden van mensen die in een verpleeghuis te maken krijgen met ongewenste medicatie, bijvoorbeeld om iemand rustig te houden.Vul het formulier in.

Meer over